ταξιδιωτική ασφάλεια online | where on earth

World Nomads: Ταξιδιωτική Ασφάλεια Online

World Nomads: ταξιδιωτική ασφάλεια Online

Ένα από τα καλύτερα μέρη του ταξιδιού είναι να μπορείς να δεις τον κόσμο και όλα όσα έχει να σου προσφέρει. Ωστόσο, μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά ενώ βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου. Πράγματα όπως ιατρικά επείγοντα περιστατικά ή χαμένες αποσκευές μπορούν να συμβούν στον καθένα. Ακόμη και αν είσαι έμπειρος ταξιδιώτης που ξέρει τι κάνει! Γι’ αυτό σου συνιστώ να αγοράσεις ταξιδιωτική ασφάλεια πριν φύγεις για το ταξίδι σου. Σε αυτό το άρθρο, γράφω για το τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση της World Nomads και γιατί είναι μια καλή επιλογή  

Τι είναι η world nomads online ταξιδιωτική ασφάλεια

Η World Nomads είναι μια online εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης που ιδρύθηκε από τρεις Αυστραλούς το 1994. Από τότε, έχει εξυπηρετήσει πάνω από ένα εκατομμύριο πελάτες και έχει επεκταθεί πέρα από την Αυστραλία για να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο. 

Η World Nomads παρέχει κάλυψη για περιπετειώδεις ταξιδιώτες που αναζητούν περιπετειώδεις εκδρομές ή για φοιτητές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό με χαμηλό προϋπολογισμό. Διαθέτουν επίσης προγράμματα για backpackers που επιθυμούν να εξερευνήσουν πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει μεγάλη πρόσβαση σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Cool έτσι;

Γενικότερες συμβουλές περί ασφάλειας 🆒

ταξιδιωτική ασφάλεια | where on earth

Τα ταξίδια μπορεί να είναι συναρπαστικά, αλλά είναι επίσης μια σοβαρή περιπέτεια που απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία. Proactivity > reactivity. Εάν είσαι νέος/α στην ταξιδιωτική ασφάλιση ή δεν έχεις αγοράσει ταξιδιωτική ασφάλιση στο παρελθόν, μπορεί να σου φανεί περίπλοκο στην αρχή. Αλλά μην ανησυχείς! Με αυτό το άρθρο, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βρεις τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σου 😄

Διάβασε περισσότερα: World Nomads: Ταξιδιωτική Ασφάλεια Online

Η ασφάλεια πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σου όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Και αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι είσαι ασφαλής από ου μη γένοιτο κακό. Ταξιδεύοντας με ασφάλεια σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείς τα local έθιμα και να αποφεύγεις να κάνεις οτιδήποτε που θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη σου ως έντιμου επισκέπτη σε μια άλλη χώρα. Έχε λοιπόν κατά νου αυτές τις συμβουλές:

 

  • Να σέβεσαι τα local έθιμα και τους νόμους. Μην επιδεικνύεις το προνόμιο σου ως επισκέπτης καπνίζοντας εκεί που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα ή πίνοντας αλκοόλ εκτός αδειοδοτημένων χώρων…
  • Μην πετάς σκουπίδια – Μη γίνεσαι προκλητικός τέλος πάντων: Πέταξε τα χρησιμοποιημένα πράγματα σου σωστά και ακολούθησε ορθούς τρόπους υγιεινής. Ειδικότερα τώρα, ακόμα, με τη πανδημία.
  • Μην ξεπερνάς ούτε για αστείο τα όρια της βίζας. Βεβαιώσου ότι έχεις ενημερωθεί από το αρμόδιο προξενείο για το πόσο καιρό μπορείς να παραμείνεις στη χώρα τους.

Τι καλύπτει αυτή η ασφάλεια ☑️

Συγκεκριμένα τώρα για την online επιλογή μας για ταξιδιωτική ασφάλεια. Η World Nomads είναι ένας πάροχος ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει πάνω από 150 χώρες. Έχει τη μορφή ετήσιου συμβολαίου, το οποίο μπορείς να αγοράσεις για τον εαυτό σου ή για την οικογένειά σου. Αυτός ο τύπος ταξιδιωτικής ασφάλισης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βασική κάλυψη και οικονομική προστασία σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου.

Ενώ η World Nomads προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για τους ταξιδιώτες, δεν καλύπτει τα πάντα. Και υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις ετήσιο συμβόλαιο από αυτήν!

Πλεονεκτήματα της world nomads ταξιδιωτικής ασφάλειας ⬆️

  • Ευέλικτη ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για όλους τους τύπους ταξιδιωτών
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για όλους τους τύπους ταξιδιών
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για όλους τους τύπους ανθρώπων
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για όλους τους τύπους ταξιδιωτικών προορισμών
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για όλους τους τύπους ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων

 

Μειονεκτήματα της world nomads ταξιδιωτικής ασφάλειας ⬇️

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα της ταξιδιωτικής ασφάλισης World Nomads. Το κύριο μειονέκτημα αυτού του συμβολαίου είναι η υψηλή τιμή του, η οποία μπορεί να είναι απαγορευτική εάν έχεις περιορισμένο budget. Ωστόσο, άλλοι πάροχοι έχουν επίσης υψηλές τιμές και γι’ αυτό σου συνιστώ να συγκρίνεις με την τιμή άλλων συμβολαίων προτού προχωρήσεις σε ένα από αυτά.

Η World Nomads δεν επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν εναλλακτικές ημερομηνίες για το ταξίδι τους. Αντίθετα, πρέπει να ακυρώσουν εξ ολοκλήρου το ταξίδι τους εάν η επιλεγμένη ημερομηνία αναχώρησης πέφτει εκτός της εγκεκριμένης περιόδου για την εν λόγω πολιτική. Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που προσφέρουν στους ταξιδιώτες μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά το πότε μπορούν να αναχωρήσουν, αλλά οι περισσότερες δεν επιτρέπουν την ακύρωση ανά πάσα στιγμή χωρίς να επιβάλλονται ποινικές ρήτρες που σχετίζονται με μια τέτοια ενέργεια που λαμβάνεται σε βάρος τους από την World Nomads..

Η δική μου άποψη 👩🏻💻

Το World Nomads είναι μια εξαιρετική επιλογή για digital nomads και γενικότερα μεγαλύτερης διάρκειας ταξιδιώτες. Τα συμβόλαιά τους καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από σερφ και καταδύσεις μέχρι snowboarding. Το συμβόλαιό τους σε καλύπτει στις περισσότερες χώρες, χωρίς να εφαρμόζει εξαιρέσεις ή περιορισμούς στο ταξίδι σου, εφόσον είσαι καλά στην υγεία σου κατά τη στιγμή της αγοράς του συμβολαίου και περάσεις τον έλεγχο ιατρικών καταστάσεων.

Υπάρχουν και άλλες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης που προσφέρουν ίσως πιο wholesome παροχές (π.χ. επείγουσα ιατρική εκκένωση), αλλά η World Nomads κάνει αξιοθαύμαστη δουλειά στο να παρέχει επαρκή προστασία για τα ταξίδια σε λογικές τιμές Eιδικά αν ταξιδεύεις με σακίδιο μόνο σε μία χώρα ή περιοχή ανά ταξίδι!

Συμπερασματικά- οργάνωση ταξιδιού ✍🏻

Όπως μπορείς να δείς, η online ταξιδιωτική ασφάλιση της World Nomads είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Προσφέρει πολλές καλύψεις για όχι πολλά χρήματα και συνοδεύεται από μερικά σπουδαία προνόμια, όπως η υπηρεσία βοήθειας έκτακτης ανάγκης 24 ώρες το 24ωρο. 

Τα μόνα πραγματικά μειονεκτήματα είναι ότι δεν καλύπτει πράγματα όπως τα χαμένα ή κλεμμένα αντικείμενα και έχει 250 δολάρια έκπτωση για τις απαιτήσεις κλοπής (που δεν είναι at the end of the day τόσο κακό). Έτσι, αν ψάχνεις για κάτι προσιτό αλλά και αρκετά ολοκληρωμένο για να προστατευτείς ενώ ταξιδεύεις στο εξωτερικό, τότε αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις 👌🏻

Διάβασε περισσότερα: Ψηφιακοί Νομάδες: Ορισμός και ό,τι χρειάζεται να ξέρεις

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες για:

Βρείτε μας στο Facebook

Και στο Instagram

Δείτε επίσης